Profiteer van 7,6% rendement met zorgvastgoed

Beleg nu in Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

Vraag nu vrijblijvend informatie aan!
Ja, ik ben geïnteresseerd in investeren in zorgvastgoed met een stabiel financieel en maatschappelijk rendement en ontvang graag alle informatie over dit fonds.
samenvatting_zwf4-1

"*" geeft vereiste velden aan

Deelname aan het fonds
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door hier boven te klikken, bevestig ik dat ik de privacy policy en de voorwaarden heb gelezen, begrepen en ermee akkoord ga.

Over het fonds

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV belegt in de herontwikkeling en exploitatie van drie woon-zorgcomplexen in Cuijk, Rheden en Rotterdam. De objecten worden verbouwd en verduurzaamd en na oplevering voor 15 en 20 jaar verhuurd aan drie professionele zorgorganisaties voor 120 bewoners met een zorg- en ondersteuningsvraag.

De woonzorgcomplexen

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV belegt in de herontwikkeling en exploitatie van drie woon-zorgcomplexen in Cuijck, Rheden en Rotterdam. De objecten worden verbouwd en verduurzaamd en na oplevering voor 15 en 20 jaar verhuurd aan drie professionele zorgorganisaties voor 120 bewoners met een zorg- en ondersteuningsvraag.

object_cuijk.jpg
Cuijk

Dit object, gelegen aan de Gildekamp 8 te Cuijk, betreft een voormalig kantoorpand dat wordt verduurzaamd en getransformeerd naar 36 zorgstudio’s. Na oplevering (najaar 2023) wordt het woonzorgcentrum voor 15 jaar gehuurd door Woonzorgnet ten behoeve van haar cliënten.

rheden.jpg
Rheden

Dit object, gelegen aan de Haverweg 57 te Rheden, betreft een bestaand zorgcomplex dat wordt verduurzaamd en uitgebreid middels optopping naar 25 zorgstudio’s. Na oplevering (voorjaar 2024) wordt het woonzorgcentrum voor 15 jaar gehuurd door Siza ten behoeve van haar cliënten.

object_rotterdam.jpg
Rotterdam

Dit object, gelegen aan de Marthalaan 2a, 2b en 16 en Othelloweg 251 te Hoogvliet, betreft een begane grond van een groter wooncomplex. Het object wordt verduurzaamd en getransformeerd naar 59 zorgstudio’s voor ouderen met dementie en voor 20 jaar gehuurd door Humanitas.

Kenmerken

Over Sonneborgh

Ontwikkelaar en belegger in zorgvastgoed sinds 1997

Sonneborgh is al ruim 25 jaar dé specialist in het ontwikkelen en beleggen in vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. Sinds 2015 initieert en beheert Sonneborgh zorgvastgoed beleggingsfondsen voor particuliere beleggers.

Fondsen met kwalitatief Nederlands vastgoed, langjarige huurcontracten van professionele huurders én een stabiel financieel en maatschappelijk rendement.

Sonneborgh is initiatiefnemer en beheerder van Zorgwoningfonds Hermelijn 15, Zorgwoningfonds Het Beekdal, Zorgwoningfonds Marnix Staete en Zorgwoningfonds Sonneborgh IV.

jaar ervaring
2
Zorgwoningen in portefeuille
102 +
Gemiddelde lengte van een huurcontract
2 jaar
Fondskapitaal onder beheer
30 miljoen
Benieuwd of dit fonds past binnen uw portefeuille?

Plan een persoonlijke kennismaking met onze investment managers

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorgwoningfondsen van Sonneborgh

Meer informatie over Sonneborgh

Sonneborgh

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven

Maak een afspraak

Wilt u weten of Zorgwoningfonds Sonneborgh past binnen uw beleggingsportefeuille? Neem contact met ons op via onderstaande formulier of bel naar 040 303 21 23.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Is nu niet het juiste moment om te beleggen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh en blijf op de hoogte van onze (nieuwe) fondsen.